| ITAZURA NA KİSS | |
|
Yazar | Mesaj |
---|
sailormoon-usagi Moderatör

Kayıt tarihi : 05/05/08 Mesaj Sayısı : 1927 Yaş : 26 Nerden : Moon Favori Karakteriniz : sailor moon Puan : Ceza Puanı :
Karakter Sayfası RPG İsmi: Usagi Tsukino Gücü: Ay ışığının Gücü Krallığı: Moon Kingdom
 | Konu: ITAZURA NA KİSS Salı Mart 03, 2009 10:52 pm | |
| Itazura Na Kiss benim çok sevdiğim romantik bir anime ve resimleri paylaşılmamış ve bende başlığı açtım.     Büyük resimler spoiler içinde veriyorum - Spoiler:
-
Sizlerdende bekliyorum *-* _________________  - Spoiler:
-
 Bu dehşet imza ve avatar için için VENUS PRINCESS 'e çok teşekkür ederim :opps: Süpersin!!!
|
|
 | |
angel of dark Süper üye

Kayıt tarihi : 17/04/08 Mesaj Sayısı : 1491 Nerden : ışığın yanından Favori Karakteriniz : usagi Puan : Ceza Puanı :
Karakter Sayfası RPG İsmi: Gücü: Krallığı:
 | Konu: Geri: ITAZURA NA KİSS Ptsi Ara. 28, 2009 2:02 am | |
| |
|
 | |
hotaru_chan Uğraşan üye

Kayıt tarihi : 26/11/09 Mesaj Sayısı : 69 Yaş : 21 Nerden : osmaniye Favori Karakteriniz : usagi,luna Puan : Ceza Puanı :
Karakter Sayfası RPG İsmi: prenses serastiyan Gücü: Krallığı: ay krallığı
 | Konu: Geri: ITAZURA NA KİSS Paz Ocak 03, 2010 2:24 pm | |
| resimler süperrrrrrrrrrrrrr süper bir animeye benziyor |
|
 | |
angel of dark Süper üye

Kayıt tarihi : 17/04/08 Mesaj Sayısı : 1491 Nerden : ışığın yanından Favori Karakteriniz : usagi Puan : Ceza Puanı :
 | Konu: Geri: ITAZURA NA KİSS Salı Eyl. 21, 2010 12:07 pm | |
| |
|
 | |
zararsız melek Katılımcı üye

Kayıt tarihi : 05/12/08 Mesaj Sayısı : 280 Yaş : 28 Nerden : tekirdağ Favori Karakteriniz : 
Karakter Sayfası RPG İsmi: Natsumi Sora Gücü: insanların zihnini kontrol edebiliyor.gücünü karanlık ve sessizlikten alıyor Krallığı: Ay Krallığı
 | Konu: Geri: ITAZURA NA KİSS Perş. Ekim 21, 2010 10:12 pm | |
| ewet çok romantik bir anime izlerken çok hoşuma gitti bir çok draması yapılmış onlarda çok güzel. |
|
 | |
angel of dark Süper üye

| Konu: Geri: ITAZURA NA KİSS Perş. Ekim 21, 2010 10:58 pm | |
| evet 3 tane draması var. |
|
 | |
zararsız melek Katılımcı üye

Kayıt tarihi : 05/12/08 Mesaj Sayısı : 280 Yaş : 28 Nerden : tekirdağ Favori Karakteriniz : 
Karakter Sayfası RPG İsmi: Natsumi Sora Gücü: insanların zihnini kontrol edebiliyor.gücünü karanlık ve sessizlikten alıyor Krallığı: Ay Krallığı
 | Konu: Geri: ITAZURA NA KİSS C.tesi Kas. 06, 2010 10:27 am | |
| ewet 3 tane üçünüde izledim ve üçüde çok güzeldi... |
|
 | |
angel of dark Süper üye

| Konu: Geri: ITAZURA NA KİSS Cuma Kas. 12, 2010 1:14 pm | |
| ben japon versiyonu hariç 2 dizisini de izledim. kore versiyonu çok güzeldi. |
|
 | |
angel of dark Süper üye

| Konu: Geri: ITAZURA NA KİSS Salı Nis. 19, 2011 11:24 am | |
| |
|
 | |
| ITAZURA NA KİSS | |
|