Genel BilgilerAdı: Fairy Tail
Cilt Sayısı: 11+
Kategori: Shounen, Ecchi
Yılı: 2006
Mangaka: Hiro Mashima
TANITIM
Lucy adında genç bir Stellar Spirit büyücüsünün kendine bir Büyü Loncası bulma çabasıyla herşey başlar. Birgün kendini Salamander olarak tanıtan biri Lucy ile konuşmaya çalışır ve kendisinin en güçlü büyü loncası olan Fairy Tail'den odluğunu söyler. Lucy bu tuzağa düşer ve adamın verdiği partiye gider fakat bu ona karşı yapılan bir komplodur Lucy kötü adamların saldırısından daha önce şehirde tanıştığı Natsu ve onun şirin kedisi Happy sayesinde kurtulur... Natsu ünlü büyü loncası Fairy Tail'dendir ve artık Lucy'de bir Fairy Tail üyesidir. Natsu ile birlikte yeni maceralara atılırlar macera dolu günler devam eder...
KARAKTERLER
Lucy:Hikayenin ilk karakterlerinden biridir genç güzel bir Stellar Spirit büyücüsüdür başka dünyalardan sözleşmeli olduğu yaratıkları kullanarak düşmanlarına saldırabilir. Fairy Tail büyü loncasına Natsu ile tanıştıktan sonra üye olur...
Natsu:Fairy Tail loncasının en güçlü üyelerinden biridir bir ejderha tarafından büyütülmüştür ve ateşi kullanrak her türlü büyüyü yapabilir Lucy ile tanıştıktan sonra yepyeni görevlere atılır...
Happy:Natsu'nun şirin kedisidir oldukça güçlü olan bu kedi aynı zamanda konuşma yeteneğinede sahiptir. Evet kelimesine "Aye." demesiyle ünlüdür balığı çok sever ve uçabilir birkaç defa Natsu ve Lucy'nin hayatını kurtarmıştır...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Not: Severek okuduğum bu yeni mangayı hepinize öneriyorum şuanda türkçe çevirisi mevcut ve hala devam ediyor çok yakındada animesi çıkabilir diye düşünüyorum neyse yorumlarınızı bekliyorum =)
Türkçe Mangayı İndirmek İçin
TIKLAYINIZ!_________________

Süpersin Mina-Chan İmza için sağol =)
- Spoiler:
-

teşekkürler sailor_saturn