| buda benim müzik videom umarım güzel olmuştur. | |
|
Yazar | Mesaj |
---|
sailor_satürn Süper üye

Kayıt tarihi : 16/03/08 Mesaj Sayısı : 1349 Yaş : 23 Nerden : konya Favori Karakteriniz : sailor satürn ve sailor neptune başta olmak üzere diğer tüm, özelliklede outer shensideki karakterlerlere bayılıyorum.Ama ami'ye gfıcık oluom çünkü matematik sevio Puan : Ceza Puanı :
 | Konu: buda benim müzik videom umarım güzel olmuştur. Salı Tem. 15, 2008 10:06 am | |
| |
|
 | |
usagi seiya Ultra üye

Kayıt tarihi : 23/05/08 Mesaj Sayısı : 4002 Yaş : 24 Nerden : Cehennemdeki arkilerden bir yerden Favori Karakteriniz : Sailor Moon Puan : Ceza Puanı :
 | Konu: Geri: buda benim müzik videom umarım güzel olmuştur. Salı Tem. 15, 2008 10:07 am | |
| Nerden bildin benim çok arkim orası hariç bence gayet güzeldi  :P:P:P:P:P |
|
 | |
sailor_satürn Süper üye

Kayıt tarihi : 16/03/08 Mesaj Sayısı : 1349 Yaş : 23 Nerden : konya Favori Karakteriniz : sailor satürn ve sailor neptune başta olmak üzere diğer tüm, özelliklede outer shensideki karakterlerlere bayılıyorum.Ama ami'ye gfıcık oluom çünkü matematik sevio Puan : Ceza Puanı :
 | Konu: Geri: buda benim müzik videom umarım güzel olmuştur. Salı Tem. 15, 2008 10:15 am | |
| |
|
 | |
makatoverei Popüler üye

Kayıt tarihi : 12/04/08 Mesaj Sayısı : 950 Nerden : reinin bahçesinden Favori Karakteriniz : rei hino, makoto kino Puan : Ceza Puanı :
 | Konu: Geri: buda benim müzik videom umarım güzel olmuştur. Salı Tem. 15, 2008 1:31 pm | |
| çok güzel ya nerden buldun da yaptın bunları  |
|
 | |
sailor_satürn Süper üye

| Konu: Geri: buda benim müzik videom umarım güzel olmuştur. Salı Tem. 15, 2008 1:50 pm | |
| ya gifler ve videolardan yaptım |
|
 | |
makatoverei Popüler üye

Kayıt tarihi : 12/04/08 Mesaj Sayısı : 950 Nerden : reinin bahçesinden Favori Karakteriniz : rei hino, makoto kino Puan : Ceza Puanı :
 | Konu: Geri: buda benim müzik videom umarım güzel olmuştur. Salı Tem. 15, 2008 1:51 pm | |
| videolardan mı  neyse yine diyorum çok gzl olmuş  |
|
 | |
usagi seiya Ultra üye

Kayıt tarihi : 23/05/08 Mesaj Sayısı : 4002 Yaş : 24 Nerden : Cehennemdeki arkilerden bir yerden Favori Karakteriniz : Sailor Moon Puan : Ceza Puanı :
 | Konu: Geri: buda benim müzik videom umarım güzel olmuştur. Salı Tem. 15, 2008 1:52 pm | |
| Canım bizim elimizde az da olsa videolar var ama çok az  :P:P |
|
 | |
sailor_satürn Süper üye

| Konu: Geri: buda benim müzik videom umarım güzel olmuştur. Salı Tem. 15, 2008 2:00 pm | |
| eeeeeeeeeeeeeveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeettttttttt(İlkokul çocukları gibi)Biz videod açısından fakir iki garibanız.Allah rızası için bir video  |
|
 | |
usagi seiya Ultra üye

| Konu: Geri: buda benim müzik videom umarım güzel olmuştur. Salı Tem. 15, 2008 2:03 pm | |
| |
|
 | |
makatoverei Popüler üye

| Konu: Geri: buda benim müzik videom umarım güzel olmuştur. Salı Tem. 15, 2008 2:11 pm | |
| ben bilmiyorum ama sailrmoon videolardan türkçe bölümler indirin diye bir başlık görmüştüm bir bakın isterseniz  |
|
 | |
usagi seiya Ultra üye

| Konu: Geri: buda benim müzik videom umarım güzel olmuştur. Salı Tem. 15, 2008 2:17 pm | |
| Olur canım sağol  :P:P:P |
|
 | |
sailor_satürn Süper üye

| Konu: Geri: buda benim müzik videom umarım güzel olmuştur. Salı Tem. 15, 2008 2:21 pm | |
| |
|
 | |
| buda benim müzik videom umarım güzel olmuştur. | |
|